M.Elena Casañas - Guitarra

Vaig néixer a Valls, on vaig començar a tocar la guitarra als 12 anys, a l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. Posteriorment, vaig seguir rebent classes particulars de guitarra i harmonia amb professors a Barcelona, fins que vaig cursar els estudis de Grau Superior, en l’especialitat d’Interpretació de Guitarra Clàssica, al Conservatori Superior de Música del Liceu. En acabar, vaig estudiar fins a 4t de Grau Professional en l’especialitat d’Instruments de Corda Pulsada de la Música Antiga al Conservatori de Vila-Seca. Alhora, formava part de les agrupacions de cambra Triscòrdia, trio de guitarres, i Eclecticòrdia, orquestra de guitarres.

Actualment, imparteixo classes de guitarra a Valls, a l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard i a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell. També he treballat a l’Escola Municipal de Música de Tarragona i a l’Escola Municipal de Música Rafael Gibert de Constantí.

Des de fa anys, també gaudeixo de la música a través d’una altra vessant, del cant coral. Formo part del Cor Èulia, de l’Associació Suite Cor de Valls.

Enric Tudela, Oboè

TUDELA fotoEnric Tudela, Oboè

Vaig néixer a Sant Vicenç dels Horts, i vaig començar de molt petit, als 3 anys, a rebre classes de sensibilització musical. Als deu anys vaig entrar a l'Escolania de Montserrat i allà vaig veure que em volia dedicar a la música i més en concret, amb l'oboè.

Vaig acabar el grau superior a l'ESMuC el 2010 amb l'Eduardo Martínez, tot i que ja feia uns anys que estava començant a donar classes i així podia compaginar les dues coses que més m'agraden: tocar i ensenyar.

Posteriorment, vaig tenir la possibilitat de fer un postgrau d'interpretació d'oboè a Salamanca amb el Sebas Gimeno, fet que em va permetre tocar amb l'Orquesta Sinfónica de Castilla y León, donar classes al conservatori privat de Salamanca "Antonio Machado" i al conservatori de Madrid Adolfo Salazar.

Actualment sóc professor a l'escola municipal de música Robert Gerhard de Valls, a l'escola de música de Sant Vicenç dels Horts i a l'escola municipal de música Jordi Piqué de Mollerussa. Alhora, sempre em trobareu col·laborant amb moltes agrupacions com l'Orquestra de Cambra Catalana, Terres de Marca, La Banda municipal de Barcelona, l'Orquestra de Cambra de Granollers, els Amics de l'Òpera de Sarrià, entre d'altres...però sobretot la que em fa més il·lusió tocar: el quintet de vent del qual formo part: el quintet 4+1.

Sergi Raya, Saxo

S RayaSergi Raya, saxo

Nascut a Cunit (Tarragona) l'any 1978, actualment viu a Banyeres del Penedès.

Va començar als 7 anys a estudiar música amb la fornera del poble. Durant aquell any es va aficionar a la música i a les pastes de xocolata. L'any següent va seguir els estudis al Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú i començava a tocar instrument, el saxo! L'instrument era vell i no ajustava massa, però des del primer moment van fer una parella inseparable. Anys més tard es llicència al Conservatori del Liceu de Barcelona.

Sempre ha estat interessat en altres instruments: estudia tenora, flauta travessera i harmònica; i per molts estils musicals. Per això des dels 15 anys que toca en orquestres de ball (Bambú, Melodia, Nocturna, Marina, Salseta del Poble Sec, Cadillac...), grups de rock (Búhos, Mr. Pez...) cobles de sardanes, big bands, quartets de saxos, música clàssica, etc. Actualment és membre de l'Orquestra Metropol.

És autor del llibre de pedagogia musical HARMONICUS, editat en català (Sebla Edicions 2010) i en castellà Larousse Editorial 2012).

En l'actualitat es dedica principalment a la docència a l'escola Maria Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès on, a part de fer classes de saxo dirigeix les dues bandes de l'escola. Aquest curs s'ha incorporat a l'escola de Música Robert Gerhard de Valls.

Han passat molts anys des que va començar al meravellós món de la música i conserva la mateixa passió per música ... i per les pastes de xocolata!!

Mireia Besora i Tondo, cor

M BesoraMireia Esora i Tondo, Cor

Sóc de Valls, on de ben petita vaig començar a “anar a música”. Amb 13 anys vaig anar al Conservatori Professional de Música de Tarragona on vaig obtener el Grau Elemental i Mitjà en l’especialitat de piano, i més tard, a l’ESMUC em vaig titular en Pedagogia per la Formaciò Musical Bàsica i General. Des de llavors, la música i l’educació sempre han anat donades de la mà. Per això, he complementat la meva formació amb cursos de sensibilització musical del mètode Willems, i sobretot de pedagogia musical a l'associació Orff-Schulwerk (a Barcelona, Madrid i San Francisco-Califòrnia).

Quan em pregunten a què em dedico m’agrada dir que “faig cantar nens i nenes”, i és per això que bona part de la meva formació també ha estat en direcció coral, amb Mireia Barrera i Lluís Vila, així com als cursos de la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) i a Segovia amb Pep Prats i Johan Duyck. També he fet cant amb Àngels Balagueró i Glòria Coma.

Durant més de 10 anys he treballat a l’Escola Municipal de Música de Can Ponsic de Barcelona i a Xamfrà, Centre de Música i Escena del Raval, també de Barcelona, on he après a fer i gaudir de la música. Allí he dirigit el grup de mitjans de la Coral Infantil L'ARC i la Coral Infantil de Xamfrà. He impartit tallers per nadons a diferents escoles de música i biblioteques, així com cursos per mestres a diferents escoles i associacions.

Actualment faig clases a EspaiTrad a Valls, col·laboro habitualment amb l'EMM Pau Casals d'El Vendrell i dirigeixo el cor de noies Divisi de Valls. Formo part de l’equip que ha dissenyat i desenvolupa El Teler de Música, www.telermusica.com (espai de recursos didàctics i reflexió compartida, iniciativa d’emprenedoria social) i continuo fent formació per mestres. Espero poder aportar coses positives en aquesta nova etapa a l’escola.

Neus Santesmases

Neus SantesmasesNeus Santesmases

Vaig néixer l'any 1996 a Vila-rodona. Des de ben petita vaig tenir molt contacte amb la música, sobretot a través del cant coral. Als 5 anys vaig començar a anar a l'Escola de Música Robert Gerhard, on als 7 vaig començar a tocar la flauta travessera. Un cop a l'institut, vaig començar a tocar el piano, després el saxo, la guitarra, el flabiol i el tamborí, la gralla i actualment estic estuidant orgue, un instrument que també m'apassiona molt!

Un cop acabats els estudis musicals a la Robert Gerhard vaig fer un salt cap a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on l'any 2018 em vaig graduar en Pedagogia Musical, especialitat de Formació Musical Bàsica i General.

Actualment combino l'activitat docent a la Robert Gerhard, amb l'activitat concertística amb diverses formacions com l'Orquestra Bachrock, l'Orquestra de la URV i l'Orquestra Terres de Marca. També tinc un projecte de música de cambra de flauta i orgue: Duo Mil i Un Tubs.

A part d'aquestes activitats professionals, també dirigeixo les caramelles i la coral parroquial del meu poble, sóc la cap de timbalers dels diables, i sóc organista de la parròquia de Vila-rodona i del Santuari de la Mare de Déu de Montserrat a Montferri.

En resum, sóc una tastaolletes musical que es desviu per compartir aquest art que ens fa una mica més humans!

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter