Shelly Agustiño | Cant

SHELLY AGUSTIÑO Mediano

  Shelly Agustiño ( Cant )                                                                                                                                                                                            

La meva formació musical va començar a casa. La meva mare és acordionista i professora de música, em va ensenyar a tocar el piano. Tinc molts bons records cantant i tocant amb la meva família.

M’agradava molt, però jo el que volia era aprendre a cantar i vaig començar a fer classes amb una professora de cant clàssic examinant-me per l’ABRSM. Però encara em faltava alguna cosa. Va ser quan vaig canviar a una escola associada a l’Aula de Músics del Liceu on vaig començar a fer cant modern. Aquí vaig trobar el meu espai, gaudia moltíssim a les classes. Alhora, em vaig anar formant en diferents tècniques vocals com el Speech Level Singing o l’Estill Voice Training.

Vaig combinar els meus estudis musicals amb els estudis de Comunicació Audiovisual i Muntatge Cinematogràfic. Més tard, vaig entrar a l’ESMUC per formar-me com a pedagoga de l’instrument i, durant aquests anys, vaig descobrir que m’apassiona la relació de la veu amb el cos i les emocions. Actualment m’estic formant en el Mètode d’Alliberament de Cuirasses per seguir creixent tant a l'àmbit professional com al personal.

I tot aquest camí m’ha dut a Valls! A l’aula de cant i de cor, tenim la sort de poder explorar, gaudir, compartir, estimar i cuidar la nostra veu plegats. M’agrada pensar que la veu és un reflex del nostre interior i que es poden descobrir tantes coses a través d’ella. Espero poder-vos acompanyar en aquest descobriment!

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter