TALLER MÚSICA EN FAMÍLIA

Comencem els taller amb alguns canvis.

 Aquest curs s'oferiran fins a cinc tallers de música en família: cada taller tindrà cinc sessions de 50 minuts cada una.  A cada sessió caldrà que hi assisteixi el pare o la mare de la criatura. La funció dels adults és acompanyar els infants en les activitats musicals i propiciar el màxim silenci entre ells i el màxim aprofitament de l'activitat. 

Hem repartit els infants en tres grups 

-  GRUP 1: de 3 a 18 mesos;

- GRUP 2: de 18 mesos a dos anys i mig;

- GRUP 3: a partir de dos anys i mig i fins a I3.

A cada taller s'especificaran les edats dels infants per a inscriure's.

Les sessions tindran lloc els divendres de 5 a 7 amb la professora Mireia Besora. La inscripció es farà a través de la pestanya "Inscripcions" que es troba a la pàgina principal del web (just damunt del número de telèfon).

Les preinscripcions del primer taller, destinat al grup 1 i grup 2, seran del 16 al 20 de setembre i les sessions començaran el 27 de setembre. El preu és de 60 € per taller.

En cas que hi hagi més sol·licituds que places es farà un sorteig i es comunicarà a totes les famílies tant si han obtingut plaça com si no. 

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb direcció (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). 

 

 

 

Contacta amb nosaltres
Direcció Escola

Passeig de l'Estació, s/n, Parc Barrau Valls, Tarragona

Image
Horari d'atenció

Dilluns, dimarts, dijous i divendres
De 16:00 a 19.00

Conecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar
Contacta amb nosaltres
Direcció Escola

Passeig de l'Estació, s/n, Parc Barrau Valls, Tarragona