Avís

JFolder: :files: La ruta no és un directori. Ruta: /var/www/vhosts/escolamusicavalls.com/httpdocs/images/galerias-de-imagenes/NADAL BASIC 2NADAL BASIC 23

Informació

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galerias-de-imagenes/NADAL BASIC 2NADAL BASIC 23

CONCERT DE NADAL DEL BÀSIC

Un altre recital amb els grups de bàsic.

 El concert va tenir lloc el dia 30 de novembre i va comptar amb la participació de tots els grups de nivell bàsic i escola oberta. Això vol dir uns 80 alumnes, 12 docents i moltes hores de feina per poder interpretar unes cançons al voltant de les estacions de l'any.

En concret, hi van participar els grups de corda, el de vent, el guitarres, els de teclats, l'orffestra, la percussió i el cor. 

Tots aquests grups ja van participar a les colònies del cap de setmana de novembre on es va enfilar aquest recital que es va poder escoltar a finals de mes. 

És el segon any que tots els grups de bàsic presenten un concert comú on a cada peça hi toquen diferents agrupacions per acabar en un tutti final amb tots els músics.

Us deixem unes imatges.

{gallery}NADAL BASIC 2{gallery}NADAL BASIC 23{/gallery}3{/gallery}

Contacta amb nosaltres
Direcció Escola

Passeig de l'Estació, s/n, Parc Barrau Valls, Tarragona

Image
Horari d'atenció

Dilluns, dimarts, dijous i divendres
De 16:00 a 19.00

Conecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar
Contacta amb nosaltres
Direcció Escola

Passeig de l'Estació, s/n, Parc Barrau Valls, Tarragona