RePercussió a Valls, campanya de recuperació d'instruments de percussió.

brokendrum-e1438523923866Del 7 al 21 de Setembre, t’esperem a l’edifici de Can Barrau.

Des de l’escola de música us animem a emprendre una aventura, que combina la música, la col·laboració i el suport mutu, i el reciclatge d’objectes que poden tenir una segona vida.

Amb aquesta visió posem en marxa la iniciativa RePercussióValls i amb la intenció de recollir en un plaç de tres setmanes tots aquells instruments de percussió que estiguin fora d’us des de fa molt de temps.

Els instruments que recollim els farem servir per assajar i tocar amb l’enorme grup de percussió que començarà aquest any. Abastir a més de 50 alumnes amb instruments de percussió és un repte que va més enllà del pressupost de l’escola, i amb aquesta proposta de col·laboració ens disposem a superar aquest inconvenient dinerari.

Djembés oblidats, bateries desmontades de fa anys al local d’assaig, campanes obsoletes, surdos amb bonys, aquell bongó que algú va comprar a cuba però no recordes qui el va portar a casa teva. Arreu ens trobem amb aquests instrumens oblidats, desclassats, que ja no sonen, i que a vegades fins i tot necessitarien una reparació.

Porta’ls a l’escola de música en règim de cessió i tindran una segona vida. Els repararem si fa falta i els tornarem a fer sonar, els instruments estan fets per sonar. I amb el so dels instruments que porteu els alumnes de l’ensemble de percussió s’endinsaren en el llenguatge de la percussió i un nou cicle creatiu neixarà d’un objecte que restava oblidat.

Del 7 al 21 de Setembre obrirem la recepció d’instruments a l’edifici de Can Barrau, en l’horari habitual de l’escola.

No només us volem demanar, si no que també us volem oferir. Us voldrem reconèixer el vostre suport, donant-vos gràcies publicament a les nostre webs i mencionant els vostres noms en els crèdits dels projectes que desenvolupi el grup de percussió. Però també us ho volem agraïr personalment oferint-vos participar en un cap de setmana en el que montarem un grup de percussió amb vosaltres i podreu experimentar amb la vostra pròpia pell com ha tornat a la vida els instruments que ens heu cedit.

Així doncs us agraïm la vostra atenció, i us animem a participar, portant els vostres instruments a l’Escola de Música municipal, al Parc Barrau, del 7 al 21 de Setembre, així com a donar difussió a la iniciativa als vostres barris, escoles, instituts, locals d’assaig i allà on cregueu que podrem trobar un instrument de percussió que vol tornar a la vida.

Us esperem a l’escola del 7 al 21 i més enllà.

https://repercussiovalls.wordpress.com/

Contacta amb nosaltres
Direcció Escola

Passeig de l'Estació, s/n, Parc Barrau Valls, Tarragona

Image
Horari d'atenció

Dilluns, dimarts, dijous i divendres
De 16:00 a 19.00

Conecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar
Contacta amb nosaltres
Direcció Escola

Passeig de l'Estació, s/n, Parc Barrau Valls, Tarragona