×

Error

404: Twitter / ? Home → Sorry, that page doesn’t exist! You can search Twitter using the search box below or return to the homepage. العربية Български език বাংলা Català Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English English UK Español فارسی Suomi Filipino Français ગુજરાતી עִבְרִית हिन्दी Hrvatski Magyar Bahasa Indonesia Italiano 日本語 ಕನ್ನಡ 한국어 मराठी Bahasa Melayu Nederlands Norsk Polski Português Română Русский Slovenčina Српски Svenska தமிழ் ภาษาไทย Türkçe Українська мова Tiếng Việt 简体中文 繁體中文 © Twitter About Help Center Status
400: {"errors":[{"code":215,"message":"Bad Authentication data."}]}

+18 Anys Classes i musica

IMG 6445 Medium

 

En aquest programa s'hi inclouen de forma variada i diversa les persones adultes que volen apropar-se a la pràctica musical des de diferents interessos: per ampliar, per iniciar, per complementar... El programa s'adapta a la realitat de cada curs i es reorganitza cada any en funció de les necessitats dels seus membres.

 

FORMACIÓ CONTINUADA

 

 

En aquest programa s'hi inclouen de forma variada i diversa les persones adultes que volen apropar-se a la pràctica musical des de diferents interessos: per ampliar, per iniciar, per complementar... El programa s'adapta a la realitat de cada alumne i es reorganitza cada any en funció de les necessitats dels seus membres.

Objectius

L'objectiu d'aquest programa és afavorir l'estudi i la pràctica musical de persones que no han tingut l'oportunitat d'estudiar música anteriorment, i estimular la pràctica tant a nivell individual com de grup.

Oferta educativa.

  • Instruments:
  • Violí, Viola i Violoncel.
  • Flauta travessera, Clarinet, Oboè i Saxòfon.
  • Piano, Guitarra clàssica i elèctrica, Baix elèctric.
  • Cant modern.
  • Bateria i percussió.

Conjunt instrumental amb tots els alumnes adults que hi vulguin participar. Assagen un cop per setmana durant 45 minuts.

El preu d'aquest curs és de 50€ mensuals.

 

Actualitat noticies + 18 anys

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter