TALLERS BALDUFA!

Comencem la tercera edició dels Tallers Baldufa!

Uns tallers ideats per acostar la música a les escoles bressol.

Al llarg de tot el curs, diferents docents de l'Escola es desplaçaran als espais dels més menuts per tal de realitzar-hi diverses audicions.

Com a novetat, enguany incorporem un nou centre, la llar d'infants Picabruna, de Picamoixons, que se suma als les escoles bressol Els Tabalets, Xiquets i xiquetes, La Quitxalla i Lledó.

Cada centre reberà sis visites durant el curs i està previst realitzar-hi recitals amb el clarinet, la flauta, el violí, el violoncel, la guitarra, el saxo i la percussió.

Les sessions començaran el mes de novembre i acabaran el mes de juny. La coordinació del taller va a càrrec de Rosabel Bofarull. Les imatges del curs passat mostren la diversitat instrumental dels recitals així com els grups als que es dona atenció i a la varietat d'espais on treballem.

Actualitat noticies de 0 a 3 anys

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter