De 0 a 3 anys

De 4 a 18 anys

4-6 anys: Projecte MiM (Música i Moviment)

IMG 3866 MediumEl projecte MiM és la porta d'entrada a l'escola de música dels nens d'entre 4 i 6.

El funcionament és doble: per una part, l'escola ofereix classes en el propi centre i, de l'altra, l'escola desplaça professorat a tres centres de primària de la ciutat com a activitat extraescolar gestionada per les AMPA.

EL treball que es realiza és el mateix en un i altre lloc amb una sessió setmanal de 45.

Objectius

L'objectiu fonamental d'aquest nivell és introduir els nens, a través de la cançó i el moviment, al món musical. A través de jocs, moviments corporal, percussió amb les diferents parts del cos, amb elements com saquets, mocadors, pedres... es treballa l'element rítmic vinculat a la cançó i a l'audició.

També es busca fer participar els alumnes en concerts de gran amplitud, com una cantata a partir d'un conte amb acompanyament instrumental divers i variat que es composa cada any per un docent del centre.

Escoles

Actualment, l’escola ofereix el servei de Música i Moviment a les escoles Enxaneta, La Candela, Baltasar Segú i Eugeni d’Ors.

Fotografia: Mar Bernáldez Feixedas

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter