Últimes noticies

EL DIA DE LA COMPOSITORA:"GALIVANCES", DE L.NADAL

Dimecres va tenir lloc l'estrena absoluta de l'obra de l'exalumna Laura Nadal.

Es tracta d'una obra escrita en vui moviments que expliquen amb llenguatge pianístic els processos de canvis, de metamorfosis vitals i la capacitat d'adaptar-s'hi.

Explicada per una quinzena d'alumnes de l'aula de piano de l'escola, va comptar amb una projecció de colors a la pantalla de fons, que ajudaven a seguir el fil narratiu musical..

Els alumnes que van participar en el projecte, la sisena edició del Dia de la Compositora, van ser Marta Crasiu, Andrea Cobo, Isolda Esteve, Nil Amat, Pol Bort, Tiago Amarelle, Oriol Huerta, Laia Ferreiro, Carlos Alekyan, Marvin Montragull, Abril Begué, Rut Martínez, Roc Ferré, Anna Llort i Albert Cañadilla, sota la coordinació de les professores Gemma Batalla i Rosa M. Segarra.

El recital va estar presidit per l'alcadessa de la ciutat i la regidora d'ensenyament juntament amb el director de l'escola.

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter