Últimes noticies

COLÒNIES DE BÀSIC A TAMARIT

Dissabte 23 i diumenge 24 a Tamarit.

Com ja ve sent habitual, marxarem un cap de setmana amb les agrupacions instrumentals de nivell bàsic per treballar i viure la música durant un parell de dies.

Les agrupacions que hi participen són les que van vinculades a l'instrument: l'orquestra 4 de 8, el grup de vent pitjaclaus, el grup de teclats i el de guitarres.

Dissabte a les 10 ens trobarem a la casa de colònies de Tamarit i passarem el dia entre assajos del grup i assajos conjunts per treballar la nadala que preparem pel concert de Nadal del dia 20 de desembre.

A més a més de treballar, hi haurà temps per l'oci, guiat per un parell de monitors, que estan preparant activitats de lleure per la tarda i la nit.

El dinar del dissabte serà de carmanyola i a partir del vespre, farem els àpats a la casa.

Un any més, viurem la música, el fred i la convivència en un espai molt agradable.

Els professors responsables són Pol Berlinches, Marta Sans, Enric Tudela, Sergi Raya, Rosa M. Segarra i M. Elena Casañas.

El desplaçament va a càrrec de les famílies. Abans de marxar, però, els grups faran un petit concert a les famílies al mateix espai.

Fotografia: Mar Bernàldez

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter