Últimes noticies

RECITAL DE PIANO. EL DIA DE LA COMPOSITORA: NARCISA FREIXAS

El dimarts 26 de febrer a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Principal.

En motiu del 160è. aniversari del naixement de la pianista i pedagoga Narcisa Freixas l'aula de piano de l'escola ha preparat el monogràfic "El dia de la compositora" dedicat a Freixas.

El dia de la compositora és un projecte de l'aula que coordinen Gemma Batalla i Rosa M. Segarra i que té com a objectiu focalitzar la interpretació amb repertori d'autores per visibilitzar la composició en mans de dones. En les darreres edicions, el projecte s'ha dedicat a Marian Màrquez i Carlota Baldrís. 

En el projecte hi participen diferents alumnes de l'aula de piano, en funció de la dificultat tècnica del repertori pianístic, mirant sempre d'equilibrar la participació en les diferents convocatòries.

En aquesta ocasió, i com s'ha fet sempre en aquest monogràfic, els alumnes rebran una classe de piano de l'autora. En aquest cas, l'encarregada serà Ester Vela, professora de piano del Conservatori de Barcelona i curadora de l'edició de l'obra de Narcisa Freixas. Després de la classe, la mateixa Ester Vela oferirà un recital de piano a 2/4 de 8 del vespre al mateix Teatre Principal amb entrada lliue.

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter