Últimes noticies

L'ESCOLA, CONVIDADA ALS ACTES DEL 40 ANIVERSARI DELS GRALLERS CJXV

El passat dissabte 24 de març vam participar d'un aniversari molt especial.

I va ser amb els grallers de la Colla Joves Xiquets de Valls, que engeguen l'any de celebració dels 40 anys de la seva creació.

L'acte, en el que hi vam ser convidats com a Escola, tan a nivell institucional com amb la participació musical d'un grup d'alumnes, també va servir per fer un homenatge a la que va ser la primera professora de l'escola de grallers, Gemma Batalla,

Arran d'aquesta escola de grallers es va veure la necessitat de crear una Escola de Música a Valls, que es va fer realitat el 1985, i per això a l'acte hi van assistir també Francesc Mateu, l'aleshores regidor de cultura de l'Ajuntament de Valls, la mateixa Gemma Batalla, qui va esdevenir la primera directora de la nostra escola, i un reconeixement a Miquel Rus, l'impulsor de tot plegat, que va recollir el seu fill.

L'Escola va oferir un tast musical amb el trio de flautes que coordina Joan Romeu: Júlia Mestres, Roger Ruè i Bernat Rubió, que van interpretar un parell d'obres clàssiques i barroques i una sardana.

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter