Últimes noticies

EL CONCERT DE FINAL DE CURS EN IMATGES

Dimarts 20 de juny va tenir lloc el concert de les agrupacions clàssiques.

Va ser un concert on hi van participar deu agrupacions corals i orquestrals com els grups de teclats, de guitarres, de vent, les orquestres, el cor i l'Orffestra.

Hi van prendre part més de 130 alumnes d'edats diverses i hi vam poder escoltar, per primera vegda, dues agrupacions: el grup d'adults, en el que hi participen alumnes que s'han incorporat a l'escola a una edat adulta i que van mostrar un molt bon nivell musical, i l'Orffestra, un conjunt amb instrumental Orff que s'oferta a l'escola des d'aquest curs i que tindrà continuïtat el curs que ve.

A banda, els grups més habituals com el grup de guitarres, cada vegada més nombrós; el grup de vent, sempre espectacular en el repertori que interpreten; els dos grups de teclats, que ja s'han consolidat després de dos anys de treballar de valent; el cor, amb un magnífic treball de quantitat i qualitat; o les orquestres, sempre nombroses i agosarades amb el seu treball.

Van ser gairebé dues hores de música diversa per tancar un curs excepcional pel que fa a activitats i concerts.

Us deixem una galeria d'imatges.

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter