Últimes noticies

MARTA CASALS, VÍDUA DE PAU CASALS, A VALLS

Diumenge 18 de juny Marta Casals va ser a Valls.

Marta Montañez, vídua de Pau Casals, de qui agafa el cognom, és la presidenta de la Fundació Pau Casals, que vetalla i custodia el llegat del mestre. Aquest diumenge va ser a Valls atès que la Fundació ha estat nominada Ambaixadora dels Xiquets de Valls per a la present temporada.

Durant l'acte oficial de nomenament, amb la presència de membres de les dues colles i l'alcalde, l'Escola va ser-hi present de la mà de la professora Gabrielle Deakin, que va ser l'encarregada de posar una mica de música a través del violoncel. En concret, va interpretar el preludi de la suite n.1 per cello de Bach, una de les obres que Pau Casals va rescatar de l'oblit i va incorporar al repertori de concert de tots els violoncel·lstes.

Abans de l'acte, Marta Casals va signar al llibre d'honor de la ciutat i vam tenir el plaer de conèixer-la i saludar-la en nom de l'Escola, a la vegada que es va interessar per la pintura de Robert Gerhard que es troba al costat de la sala de plens de l'Ajuntament de Valls.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter