Últimes noticies

LA TROBADA DE TECLATS A ALCOVER

Dissabte 3 de juny va tenir lloc la trobada a Alcover.

En aquesta primera trobada de teclats hi van participar alumnes de les escoles municipals de música d'Alcover, Tarragona i Robert Gerhard de Valls, tres centres que d'un temps cap a aquí estan treballant el piano en grups diversos, d'entre quatre i deu alumnes.

L'Escola hi va ser amb els dos grups que coordina Rosa M. Segarra i que van preparar una obra especialment per a l'ocasió: la banda sonora de Los chicos del coro.

Al llarg del dia, els alumnes van rebre classes de Carles Marigó i van preparar un treball conjunt que va culminar amb la interpretació de la música per a un curt de Pixar,  Lifted.

Durant el dia hi va haver estones de tot: de treball, de joc, de descans i, clar, de concert  en el mateix espai on havien estat treballant: el magnífic Convent de les Arts d'Alcover.

Us deixem una galeria d'imatges del dia.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter