Últimes noticies

TALLER BALDUFA CURS 2016-17

Aquesta setmana hem acabat el Taller Baldufa d'aquest curs.

Han estat vint-i-quatre sessions musicals a quatre escoles bressol de Valls: Els Tabalets, Xiquets i xiquetes, La Quitxalla i Lledó.

Al llarg de tot el curs s'han preparat sis tandes d'audicions amb sis professors diferents que han portat sis instruments de característiques, sonoritats i colors diversos: el violí i la flauta, el violoncel i el clarinet, el saxo i la guitarra elèctrica, i sempre han estat acompanyats de l'acordió diatònic, que fa de fil conductor.

A cada sessió s'han interpretat obres diverses, preferentment del món tradicional, així com petites peces del repertori habitual de cada un dels instruments de l'Escola.

L'experiència, que va començar el curs passat, està plenament consolidada i les sessions tenen un alt grau d'atenció i interès per part de les criatures que ho escolten: des de nadons de 5 mesos a nens de gairebé 3 anys.

Per al curs que ve continuarem amb el projecte Taller Baldufa amb encara més ganes i recursos.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter