Últimes noticies

TRES DIES A BANYOLES

Aquest passat cap de setmana hem estat d'intercanvi a Banyoles.

Han sigut tres dies intensos, de viatge i concerts, de sortides lúdiques culturals i d'esbarjo...

Han viatjat més de cinquanta alumnes acompanyats de diversos professors per al d'oferir tres concerts. El primer va anar a càrrec del Cor Modern, que dirigeix Eloi Fort, i un parell de combos, i va tenir lloc a l'escola de primària Can Puig de Banyoles, en un gimnàs reconvertit en sala d'actes i amb més de dues-centes criatures de públic.

El dissabte el concert va anar a càrrec de l'Orquestra Gerhard, amb el projecte que han estrenat aquest mes de maig a partir de textos de la cròncia medieval de Ramon Muntaner "Que venen els catalans!" i amb música de Ramon Ribé i dirigits per Pol Berlinches. El concert va tenir lloc al teatre Cal Tronc de Besalú.

El diumenge el concert va anar a càrrec dels combos, convidats a participar al festival Femjazz que, des de fa anys, s'organitza a la capital del Pla de l'Estany, en un entorn magnífic.

A més a més, tot el grup va poder descobrir l'Estany de Banyoles i el seu entorn natural així com la tradició jueva que s'amaga rere les pedres de Besalú. Entremig, i com que el temps va ser de ple estiu, capbussades a la piscina de la casa de colònies on s'allotjaven els alumnes i docents així com tastar l'aigua de l'Estany.  

Tres dies intensos per a tots, de convivència durant moltes hores, de mostra de treball i nervis per a les actuacions però també de temps de relax i bona entesa que van molt bé abans d'encarar la recta final del curs.

Us deixem una bateria d'imatges del que ha donat de si la sortida.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter