Últimes noticies

LA VOLTA AL MÓN EN 40 CANÇONS

Un viatge musical de l'aula de piano.

La volta al món en quaranta cançons és un projecte de l'aula de piano que coordina Rosa M. Segarra i que ens permet viatjar per més de vint països. El fil conductor de les peces és la cançó tradicional, en versions per a piano que han realitzat diferents autors.

En el concert, d'uns quaranta minuts de durada, hi participaran una dotzena d'alumnes d'edats compreses entre els 7 i els 12 anys, des d'alumnes que s'han iniciat en el piano aquest curs fins a d'altres que porten uns quants anys convivint amb aquest instrument.

Així, podrem escoltar obres diverses, que provenen del repertori tradicional dels diferents països, en adaptacions per a piano en diferents graus de dificultat.

El recital tindrà lloc dimecres 22 de març a les 8 del vespre a l'aula noble de l'escola, amb l'accés és lliure i aforament limitat.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter