Últimes noticies

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE HARMONICUS, DE SERGI RAYA

 

 

Dissabte 4 de març a les 12 del migdia, presentació del llibre Harmonicus, de Sergi Raya.

El Sergi Raya, professor de saxo de l'escola, presentarà el seu llibre Harmonicus, un llibre pensat per a nens per entrar al món de l'harmònica, de forma amena, juganera i senzilla.

La presentació serà a la Llibreria Roca de Valls (Carrer de la Cort, 66) i està pensada per tal que els nens  de diferents edats descobreixin les possibilitats d'un instrument molt proper als nens (qui no ha tingut mai una harmònica a les mans?). De forma senzilla, s'explica com interpretar cançons populars catalanes, amb un llenguatge amè i clar. El llibre inclou una harmònica que sona molt bé.

A l'acte hi participarà també Rosabel Bofarull, professora de Música i Moviment, amb l'acordió. L'acordió és una harmònica però que no es bufa i és, per tant, cosí germà de l'harmònica.

L'entrada és lliure.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter