Últimes noticies

CANTATA: EL CONCERT

Diumenge vam presentar el concert de la cantata.

Un concert que, un any més, va comptar amb la participació dels alumnes de Música i Moviment (MiM) i d'Iniciació, al cor, i una petita agrupació de cambra. Els alumnes de MiM provenien tant d'alumnes que reben les sessions a diferents escoles de primària de Enxaneta, Eugeni d'Ors, Baltasar Segú i La Candela com a pròpia escola de música.

El recital va comptar amb la col·laboració de dues mares que es van encarregar de la narració del conte mentre el cor anava cantant les diferents cançons que Rosabel Bofarull havia composat.

La cantata és un projecte que es porta a terme a l'escola des de fa onze anys i permet fer un treball transversal amb diferents grups de diverses edats que tenen en el conte l'eix transversal. En aquesta ocasió, el conte escollit era "En Calvin no sap volar", de Jennifer Berne.

El concert va tenir lloc al Centre cultural municipal.

Fotografies: El Vallenc /escola

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter