Últimes noticies

PROJECTE "EL DIA DEL COMPOSITOR"

Un any més, encetem el projecte.

 I ho fem amb el treball que des de fa un mes estem elaborant amb el professor i pianista Carles Valls. En aquesta ocasió, i per segona vegada, treballem amb un exalumne de l'escola que ha fet carrera i ara ens apropa els seus coneixements i experiències per treballar la composició de forma autònoma.

El desembre vam fer la primera jornada presencial a l'escola i aquest gener el dissabte de treball ha estat de forma virtual per les diferents situacions d'alumnes i docents.

Tenim previst encara una altra jornada de treball durant el mes de febrer i un concert públic el proper dissabte 12 de març.

Al llarg de les diferents edicions, hem treballat amb compositors com Antoni Tolmos, Carlota Baldrís, Imma Jorba, Marian Màrquez,Laura Nadal o Ester Vela.

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter