Enric Tudela, Oboè

TUDELA fotoEnric Tudela, Oboè

Vaig néixer a Sant Vicenç dels Horts, i vaig començar de molt petit, als 3 anys, a rebre classes de sensibilització musical. Als deu anys vaig entrar a l'Escolania de Montserrat i allà vaig veure que em volia dedicar a la música i més en concret, amb l'oboè.

Vaig acabar el grau superior a l'ESMuC el 2010 amb l'Eduardo Martínez, tot i que ja feia uns anys que estava començant a donar classes i així podia compaginar les dues coses que més m'agraden: tocar i ensenyar.

Posteriorment, vaig tenir la possibilitat de fer un postgrau d'interpretació d'oboè a Salamanca amb el Sebas Gimeno, fet que em va permetre tocar amb l'Orquesta Sinfónica de Castilla y León, donar classes al conservatori privat de Salamanca "Antonio Machado" i al conservatori de Madrid Adolfo Salazar.

Actualment sóc professor a l'escola municipal de música Robert Gerhard de Valls, a l'escola de música de Sant Vicenç dels Horts i a l'escola municipal de música Jordi Piqué de Mollerussa. Alhora, sempre em trobareu col·laborant amb moltes agrupacions com l'Orquestra de Cambra Catalana, Terres de Marca, La Banda municipal de Barcelona, l'Orquestra de Cambra de Granollers, els Amics de l'Òpera de Sarrià, entre d'altres...però sobretot la que em fa més il·lusió tocar: el quintet de vent del qual formo part: el quintet 4+1.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter