Rosa Mª Segarra | piano i llenguatge

Rosa Mª     Piano i llenguatge
     Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’any 1986, cinc anys després d’haver obtingut el títol de professor de piano, i quan l’escola Robert Gerhard acabava d’obrir les seves portes, em vaig incorporar al claustre de professors. Des de llavors la meva vida professional ha estat lligada a l’escola; en ella he impartit classes de piano, música de cambra, llenguatge musical i actualment també música i moviment.

Durant deu anys vaig assumir la seva direcció i he col•laborat amb altres equips directius. La tasca acadèmica demana una formació constant, és per això que regularment assisteixo a cursos de formació de caire molt variat, des de tallers d’audicions i mètodes de didàctica del piano fins a les noves tecnologies aplicades a la música o la pedagogia de grup. També he col•laborat en diferents treballs interdisciplinaris i he format part del grup de recerca format per membres del Departament de Didàctica de la música de la UAB i professores de l’escola.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter