M.Elena Casañas | Guitarra

 Foto Maria ElenaGuitarra

Vaig néixer a Valls, on vaig començar a tocar la guitarra als 12 anys, a l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. Posteriorment, vaig seguir rebent classes particulars de guitarra i harmonia amb professors a Barcelona, fins que vaig cursar els estudis de Grau Superior, en l’especialitat d’Interpretació de Guitarra Clàssica, al Conservatori Superior de Música del Liceu. En acabar, vaig estudiar fins a 4t de Grau Professional en l’especialitat d’Instruments de Corda Pulsada de la Música Antiga al Conservatori de Vila-Seca. Alhora, formava part de les agrupacions de cambra Triscòrdia, trio de guitarres, i Eclecticòrdia, orquestra de guitarres.

Actualment, imparteixo classes de guitarra a Valls, a l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard i a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell. També he treballat a l’Escola Municipal de Música de Tarragona i a l’Escola Municipal de Música Rafael Gibert de Constantí.

Des de fa anys, també gaudeixo de la música a través d’una altra vessant, del cant coral. Formo part del Cor Èulia, de l’Associació Suite Cor de Valls.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter