Josep Boada | Clarinet i saxo

 boadaClarinet i saxo
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Sóc Professor de Clarinet i Saxòfon a l'Escola Municipal de Música "Robert Gerhard" de Valls, des del curs 2011-2012.
Des de l'any 2009 dirigeixo l'Escola Municipal de Música de Constantí, en la qual hi faig de professor des de l'octubre de 2004, impartint les especialitats de Clarinet i Saxòfon, a més a més de dirigir-ne la Banda.

Màster UAB-ESMUC en Organització i Direcció de Centres de Formació Musical (Edició 2011-2012).
Obtinc el títol de Professor Superior de Clarinet al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona; paral•lelament amb els estudis classics de clarinet, curso estudis de saxòfon al Taller de Músics de Barcelona.

He realizat estudis d'Harmonia i tècniques d'arranjaments per a Big Band, Orquestra Simfònica i Cobla amb el mestre Lluís Vergés.
Com a interpret, sóc un dels components fundadors del Quartet de Clarinets de Tarragona i del Quintet Zummara; també he format part de l'Orquestra-Cobla Marabú de Valls i de diverses orquestres-cobla gironines, entre d'altres formacions.

He estat director musical i arranjador de diverses formacions com són l'Orquestra-Cobla Marina, la Banda Ciutat de Valls, la Cobla Reus i l'Orquestra de l'Institut Martí i Franquès de Tarragona.
En l'àmbit pedagògic he treballat, també, a l'Escola de Música de Falset, i a les Escoles Municipals de Música de Tarragona i Montblanc.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter