Pol Berlinches | violí, viola i orquestra

 pol berlinchesViolí, viola i orquestra
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Vaig néixer a Igualada al 1982 i vaig començar a estudiar música a la meva ciutat natal i em vaig titular com a professor superior de violí i de música de cambra al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Posteriorment vaig continuar els meus estudis de violí amb Agustín Leon Ara i vaig ampliar la meva formació musical amb d'altres disciplines com la direcció coral i la pedagogia.

Actualment sóc professor de violí, viola, i dirigeixo diverses formacions instrumentals i corals a l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls i a l'Escola de Música de Capellades, tasca que compagino desinteressadament amb d'altres activitats pedagògiques de caràcter més lúdic com la participació en l'Orquestra Simfònica de l'Anoia Aleví, la direcció de la Coral Infantil Gatzara d'Igualada, entre d'altres.

Sóc membre actiu d'altres formacions musicals com el Cor d'Homes d'Igualada, Quartet Altimira, Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia, Orquestra Terres de Marca, i formo part de l'Orquestra Simfònica Segle XXI i de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. També participo actualment amb d'altres activitats no musicals relacionades amb la cultura popular i tradicional de la meva ciutat.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter