Blog Cantata Àfrica

ELS MIM'S DE L'ESCOLA ENXANETA I LA CANTATA

El proper dilluns 31 de maig els alumnes que cursen Música i Moviment a l'Escola Enxaneta faran una audició interna de la cantata "Els colors de l'Àfrica", de Rosabel Bofarull.

La sessió, que tindrà lloc dins l'horari escolar, anirà dirigida als companys de P4, P5 i 1EP de l'escola i estarà coordinada pels professors Mireia Besora i Enric Tudela.

Aquesta activitat s'emmarca dins les festes de l'Escola i serà la manera de tancar el projecte que els alumnes han estat treballant des del passat mes de gener i fer-ho amb la màxima normalitat dins d'un any poc normal. Així, interpretaran les vuit cançons que integren la cantata i la narració del conte del qual parteix, una història de l'Anna Obiols amb il·lustracions de Subi.

L'audició no està oberta al públic extern.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter