Blog Cantanta Ovelleta

COMENCEM UNA NOVA CANTATA!

Avui hem retornat a les aules i, com ja ve sent habitual, en iniciar el segon trimestre hem començat a treballar una nova cantata.

La d'enguany, que ha composat novament la Rosabel Bofarull, parteix del conte "L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR", d'Steve Smallman i il·lustracions de Joelle Dreidemy.

 ,

Es tracta d'una història tendra i delicada, que ens fa reflexionar a petits i grans, amb uns textos interessants per als primers lectors i unes il·lustracions precioses per tal que els més petits també ho puguin llegir.

 

El dissabte 2 d'abril l'estrenarem a Valls, amb la col·loboració de dues escoles de música convidades, els alumnes de Música i Moviment, MiM, i Iniciació, l'Orquestra 4 de 8 i el grup de vent Pitjaclaus.

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter