Blog Cantata Mariona

LES SABATES DE LA MARIONA

La història de La Mariona i la Menjanits va d'ombres i de gats, d'una aspirant a bruixa que no se'n surt i que és més entranyable que dolenta. Però la veritable protagonista és, com no podia ser d'altra manera, la Mariona: espavilada, decidida, amb dues trenes morenes i sempre amb el Bitxo al costat.

Els nens, però, hi veuen més enllà i treballant una de les primeres cançons s'han adonat que, de sobte, la Mariona va descalça. Què ha passat amb les sabates? (o eren sabatilles, perquè era a casa). Per què se les ha tret? On són? No us podeu imaginar com ha donat de sí el tema.

Ah, i les vam trobar. Mireu-les. I són liles. I estem intrigats en saber si les recuperarà o anirà tot el conte descalça. "Amb el fred que fa", que ha dit algú. "Sa mare la renyarà", que ha contestat un altre.Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter