Blog Cantata Mariona

ELS AUTORS

 

Jaume Cabré i Romina Martí són l'autor i la il·lustradora d'aquest conte de gats i nenes i ombres i personatges que no acaben de ser del tot dolents.

El dia del concert ens vindran a escoltar i a veure com hem transfomat una història i uns dibuixos en unes cançons.

Com cada any, a la cantata hi participaran els alumnes de MiM i Iniciació al cor i l'orquestra i el grup de vent de mitjans, a l'orquestra. També hem convidat algunes escoles a participar al cor i que enguany seran les escoles de música de Cambrils i d'El Morell, l'escola del conservatori de Vila-seca i l'escola del bosc de Rubió.

Com a novetat, aquest any farem un assaig intensiu per a l'orquestra i el grup de vent el cap de setmana del 30 i 31 de març a la casa de colònies de Santa Maria del Mar de Coma-ruga. L'assaig del diumenge, on s'hi incorporarà el cor, tindrà lloc a l'auditori Pau Casals de Sant Salvador. Serà un veritable luxe treballar en un espai preciós com és l'auditori i que es troba situat just davant de la casa que Pau Casals tenia i que ara acull el seu museu. 

Mentre assajarem amb el cor i l'orquestra, els pares, si ho desitgen, podran descobrir aquest espai emblemàtic.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter