Blog Cantanta Calvin

PREPARANT LES CANÇONS

Els cascabells ens serveixen per treballar coses de ritmes. Són cascabells casolans, construïts amb xapes de begudes i taps de plàstic. Un amic ens ho va relligar de manera que hi poguem treballar de forma segura amb els nens.

Amb els diferents grups de MiM i Iniciació, hem estat preparant les cançons A la biblioteca i Surt el sol, que tenen un ritme similar, i ho hem fet amb aquests instruments. Així podem cantar diverses vegades les cançons, per anar recordant bé el text, i ho fem de manera amena i lúdica.

Amb els més grans, hem treballat la primera cançó amb els gots de plàstic, que ens permeten seguir el ritme combinant els gots i la percussió corporal. Aprofitant que avui treballàvem amb dos grups a la vegada, els grans han ensenyat el joc als més petits. Al final, després d'embolicar-se amb els gots i amb la percussió, se n'han sortit prou bé.

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter