Blog Cantanta Calvin

LA MÚSICA DE LA CANTATA

La música de la cantata En Calvin no sap volar és de la Rosabel Bofarull.

El projecte cantata va néixer fa sis anys, quan la Rosabel va posar música al conte tradicional El petit avet. No ho sabíem, però acabàvem d'obrir la caixa de Pandora de les cantates.

Així, i de forma ininterrompuda, hem anat preparant una cantata cada curs: El peix irisat, Els colors de l'Àfrica, L'arbre vell, L'ovelleta que va venir a sopar  i, enguany, En Calvin no sap volar.. I la música  i les lletres de les cançons ha estat sempre cosa de la Rosabel...

Totes les cantates tenen un punt en comú: que són històries amb uns valors latents, com l'amistat, la diferència, el respecte, el valor o la descoberta, amb un text per a lectors i unes il·lustracions interessantíssimes per als no lectors.

I totes tenen una mateixa estructura musical: vuit cançons que parteixen de la història del conte i un acompanyament orquestral amb una base de piano.

La Rosabel és  professora de diferents grups de Música i Moviment (MiM) i d'Iniciació i la coordinadora de tot el projecte cantata i, sense voler-ho, és el Calvin de l'escola: prefereix, a més de la música, els llibres i la biblioteca a moltes altres coses.

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter