CANTATA ÀFRICA

REUNIÓ DE DOCENTS

Aquest matí ens hem trobat uns quants dels professors que treballarem la cantata per fer una reunió de treball amb l'Àfrica i companyia.

Ens hem reunit l'Elisabet i el David, de l'escola de música d'Alcvoer, i la Marta, el Pol, la Mireia i la Rosabel, de la nostra escola. No han pogut venir els companys de l'escola de música de Constantí però els informarem de tot el que hem parlat.

A la reunió ens hem dedicat a cantar totes les cançons i hem anat mirant diferents formes de treballar-les i hem unificat creteris tècnics per tal que quan ens reunim per fer un assaig general tots anem a la una.

No ens hem pogut estar de treure els diferents elefants, ocells i eriçons que tenim a l'aula, així com el llibre de l'Anna i el Subi.

Aquí teniu la foto de record!

 

 

 

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter