Blog Cantanta Abre

CANTATA LLOP I ÀNEC

LA NARRADORA DE LA CANTATA

Com cada any, necessitem una persona que, el dia del concert, ens expliqui la història...

I enguany hem demanat a la Carina Roig, la mare de la Júlia de MiM2, i tieta del Jan, si volia deixar-nos la seva veu el dia del concert i, així, poder escoltar el conte.

El dia del concert de l'estrena d'aquesta cantata, a l'escenari hi podrem veure i escoltar l'Orquestra 4 de 8 i el grup de vent Pitjaclaus que s'encarregaran de l'acompanyament instrumental, amb el suport de la Rosabel Bofarull al piano.

El cor estarà format per tooooots els nens que cursen MiM i Iniciació de l'Escola. També vindran uns quants alumnes de les escoles de música Pau Casals d'El Vendrell i de L'Hospitalet de l'Infant.

La Carina, doncs, s'encarregarà d'explicar-nos aquest conte tan preciós i amb la seva veu farà que descobrim tots els animals de la història, totes les seves aventures. Així, el text s'anirà entrellaçant amb les músiques i les cançons.

Gràcies, Carina!

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter