Últimes noticies

×

Error

404: Twitter / ? Home → Sorry, that page doesn’t exist! You can search Twitter using the search box below or return to the homepage. العربية Български език বাংলা Català Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English English UK Español فارسی Suomi Filipino Français ગુજરાતી עִבְרִית हिन्दी Hrvatski Magyar Bahasa Indonesia Italiano 日本語 ಕನ್ನಡ 한국어 मराठी Bahasa Melayu Nederlands Norsk Polski Português Română Русский Slovenčina Српски Svenska தமிழ் ภาษาไทย Türkçe Українська мова Tiếng Việt 简体中文 繁體中文 © Twitter About Help Center Status
400: {"errors":[{"code":215,"message":"Bad Authentication data."}]}

L'ORQUESTRA GERHARD A LA RESIDÈNCIA D'AVIS

L'Orquestra Gerhard, a la residència Alt Camp de Valls.

L'orquestra va oferir un recital davant dels avis de la residència Alt Camp.

Va ser un recital format per diferents obres que estan treballant i que oferiran en altres recitals de Nadal. En aquesta ocasió, van interpretar fragments de la banda sonora de La vida és bella, de Piovani, diferents danses de les suites de Bach, fragments de ballets de Txaikowsky i una peça de l'argentí Àstor Piazzola.

L'Orquestra Gerhard, que dirigeix Gabrielle Deakin, té previst viatjar a Holanda la primavera que ve, en el marc de l'intercanvi amb l'escola de música de Zaandam.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Contactar amb nosaltres

 1364962071 facebook 1364962077 twitter