Últimes noticies

HI HAVIA UNA VEGADA... LA BANDA SONORA DELS CONTES ILS!

Aquesta setmana hem ofert uns concerts per a centres de primària.

Els alumnes d'Entorns musicals, una optativa destinada als alumnes de nivell avançat, han composat unes músiques per il·lustrar musicalment uns contes infantils de la Mercè Rodoreda. Els alumnes han creat i interpretat ells mateixos les obres.

Així, han construït un projecte que inclou música i que va lligat a la narració i que té els nens com a destinataris naturals. El projecte es titula "Hi havia una vegada... la banda sonora dels contes infantils" i es porta a terme a l'escola des de fa vuit anys.

Enguany els alumnes d'Entorns han preparat els contes "L'hivern i les formigues" i "Les tres granotetes i el rossinyol", dos contes que es troben al recull editat a Baula amb il·lustracions de Subi.

L'Escola ha regalat un recital per als alumnes de segon de primària de les escoles Eugeni d'Ors i La Candela de Valls, seguint la línia del centre d'oferir propostes musicals que arribin a tots els públics.

La coordinació del projecte va a càrrec de Rosabel Bofarull

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter