Últimes noticies

TALLERS PER A INCENTIVAR L'ESCOLA OBERTA

Continuen els tallers a les escoles de primària.

Des del passat mes d'octubre, la Mireia Besora, responsable dels tallers de l'Escola Oberta, ha realitzat diversos tallers amb alumnes de les escoles de primària de Valls per tal de donar a conèixer el Taller Escola Oberta.

El Taller Escola Oberta és una nova proposta de l'Escola per tal d'apropar alumnes que per diferents circumstàncies no coneixen l'escola o no saben quines possibilitats hi tenen com a alumnes.

L'Escola Oberta ofereix tres tallers: de percussió, d'Orffestra -amb instruments de placa- i de cor d'entre 45 i 60 minuts setmanals de durada i que es realitzen a l'Escola, a l'escola La Candela i a l'Escola, respectivament i en dies alterns.

Els alumnes que hi participen no fan instrument sinó algun d'aquests tallers o tots tres i tenen una quota de 50€ anuals.

Us deixem unes imatges de l'últim taller que la Mireia va fer a l'escola Baltasar Segú per tal d'animar possibles alumnes i famílies a entrar a l'Escola Oberta.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter