Últimes noticies

ACTE HOMENATGE ALS BRIGADISTES INTERNACIONALS

L'Escola al cementiri de Valls per homenatjar un brigadista noruec.

Un grup de vint-i-cinc noruecs s'ha desplaçat a Catalunya per tal d'homenatjar diferents brigadistes del seu país que van morir durant la Guerra Civil Espanyola en terres catalanes.

Al cementiri de Valls s'hi troben enterrats més de quatre-cents brigadistes internacionals i avui s'ha fet un acte institucional per retre'ls homenatge, molt especialment a un noruec de qui ha vingut la filla i la néta.

L'acte de memòria històrica ha inaugurat una placa en record de totes les persones que hi van morir, uns parlaments de la família, la cònsul de Noruega a Barcelona i l'alcade de Valls.

Hem tancat la celebració amb una intervenció musical a càrrec de la Ruth Moliner, veu, i el Gabriel Llorach, guitarra, que han interpretat "Si te me'n vas" de la Gemma Humet.

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter