Últimes noticies

MÚSICA PER SANT JORDI

El Carrer de la Cort i el Pati van convertir-se en escenari musical del dia de sant Jordi.

Diferents grups de cambra i de combos van participar el matí de sant Jordi omplint de música el carrer de la Cort i el Pati.

Hi van ser tres grups de cambra: un duet de flauta, amb el Bernat i el Roger; un duet de violoncel i flauta, amb la Mar i el Roger; i un trio de flauta i violí, amb la Júlia, la Neus i l'Esther. Van tocar repertori divers en tres punts del carrer principal del poble.

Ja al Patí, i una mica més tard, tres combos van omplir de música la plaça mentre el públic escoltava, fullejava llibres o feia un cafè.

Al mateix moment, el trio de noies, va deixar el carrer de la Cort per anar a posar música a l'entrega de premis de sant Jordi que va tenir lloc als jardins de la Biblioteca Popular de Valls.

Gràcies a tots els que ho vau fer possible.

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter