Últimes noticies

ENS VISITA L'ESCOLA BALTASAR SEGÚ

Aquesta setmana ens han visitat els alumnes de cicle inicial del Batasar Segú.

Han vingut a escoltar un seguit de faules que hem versionat amb els alumnes d'Entorns A i B. En concret, aquests alumnes han composat un seguit de músiques per tal d'il·lustrar alguns moments de la història, algunes tensions, alguns personatges o algunes accions.

Hem treballat amb "La llebre i la tortuga", "El lleó vell i el cavall", "El mico i el cocodril" o "El lleó i el ratolí", entre d'altres.

Els alumnes de primer i segon del Baltasar Segú van tenir una oportunitat excel·lent per a descobrir instruments com el violí i el violoncel, la flauta i la guitarra elèctrica, el piano i diferents instruments de percussió.

En el treball hi han participat l'Ada, la Jana, la Laura, l'Hèctor, la Mònica, el Marc, l'Adrià, la Ruth, el Joan, l'Alina, la Cristina, la Maricel i l'Ardiadna i han estat coordinats per Rosabel Bofarull.

 

 

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter