Meritxell Carbonell, Flauta travesssera

M Carbonell Meritxell Carbonell, Flauta travesssera
                                                                    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sóc de Sabadell i des de fa uns quants anys visc a Vilanova i la Geltrú. Vaig començar a tocar la flauta travessera a la meva ciutat als 9 anys i no ho he deixat mai... Primer com a alumna i després com a professora i músic. De la música i de la meva feina el que més m'agrada és compartir. Compartir experiències, coneixements i emocions amb els alumnes i amb els companys: ja sigui creixent junts o tocant junts.

En l'àmbit de la pedagogia he treballat en moltes escoles de música, en colònies musicals, en orquestres juvenils, he organitzat trobades de flautes, he fet arranjaments per a grups de flautes... i en l'àmbit d'intèrpret professional he col.laborat fent concerts amb orquestres, grups de cambra i bandes de música.

I a part de la música també tinc altres aficions: la filosofia, les rajoles hidràuliques, la papiroflèxia, visitar museus i exposicions d'art... Ah! i no tinc cap animal domèstic.

Mecenatge

Logo SI adreca web - Còpiapixel
rios
consell
ajuntament
coosetnia

L'escola de música

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard és una escola de música de titularitat pública creada el curs 85-86.
Està subvencionada per l'Ajuntament de Valls, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació del Consell Comarcal de L'Alt Camp.

¿On estem?

Passeig de l'Estació, s/n (Parc Barrau)
Al costat de la estació de Renfe
Valls (Tarragona)

donde

Contacta amb nosaltres

1364961865 Telephone977 60 44 54

1364961954 Email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 1364962071 facebook 1364962077 twitter